Mijn KNHS

Wedstrijdkalender

De wedstrijd kalenders van het indoor en outdoor seizoen zijn hier weergegeven.

Ook wordt hier informatie verstrekt over het aanvragen van wedstrijden voor zowel het indoor als outdoor seizoen.

Wanneer er weer een nieuwe kalender beschikbaar is zal deze gepubliceerd worden op deze pagina.

 

Regiokalender Friesland Indoor 2023 – 2024

Regiokalender Friesland outdoor 2023

Op de website van de Mijn KNHS kan je alle wedstrijden vinden:

Aanvragen van de indoor wedstrijden voor 2023-2024

Het wordt weer tijd om de indoorwedstrijden voor 2023-2024 op te geven. 

***Na kalendervergadering d.d. 17 mei a.s, worden er GEEN wedstrijden gewijzigd/ toegevoegd. 

Zie onderstaande punten:

– Wedstrijden ZELF aanvragen bij de KNHS 
– Geef binnen de gestelde tijd jullie wedstrijden op en geef de klassen meteen correct op. De klassen die worden toegewezen dienen ook te worden uitgeschreven/verreden (geen afmelding vanwege te weinig deelname)
– Wedstrijden die na sluitingsdatum worden ingediend, worden NIET meegenomen in de wedstrijdkalender.
– Verenigingen/organisaties die niet bij de kalendervergadering aanwezig zijn en waarvan de wedstrijddata worden gewijzigd of vervallen kunnen na de kalendervergadering NIET meer reageren.
– De data van de selectiewedstrijden worden door het regiobestuur in overleg met betreffende organisaties vastgelegd en worden niet gewijzigd. De uitkomst van de kalendervergadering is bindend. Dat wil zeggen: na die datum kunnen geen wedstrijddata/klassen etc. gewijzigd worden en ook niet meer toegevoegd. Het regiobestuur behoudt zich het recht om, bij hoge uitzondering, wedstrijden en klassen te veranderen na deze de kalendervergadering (denk aan annuleringen van wedstrijden). De concept-kalender zal vóór de kalendervergadering worden verzonden, zie onderstaand tijdschema:
– Vanaf heden tot en met 30 april zelf indienen via Mijn KNHS;
– 3 mei verzending 1 e concept kalender;
– Wijzigingen mogelijk tot en met 8 mei;
– 9 mei verzending 2e concept kalender;
– 17 mei kalender vergadering 

Na ontvangst van de concept-kalender is er tijd om wijzigingen/aanpassingen te doen. In die tijd kun je overleggen met andere verenigingen die op eenzelfde datum zitten; De uitkomst van de kalendervergadering is bindend. Dat wil zeggen: na die datum kunnen geen wedstrijddata/klassen etc. gewijzigd worden en ook niet meer toegevoegd. Het regiobestuur behoudt zich het recht om, bij hoge uitzondering, wedstrijden en klassen te veranderen na deze de kalendervergadering (denk aan annuleringen van wedstrijden); 

Uiterlijke inleverdatum indoorwedstrijden tot en met 30 april as. (Zelf aanvragen bij de KNHS) 

Opstellen wedstrijdkalender door Ilona Canseco, verzending 1e concept wedstrijdkalender uiterlijk woensdag 3 mei as. Tussen 2 en 8 mei a.s. tijd voor de verenigingen om kalender te checken en eventueel met andere verenigingen te overleggen; Verzending 2e concept kalender 9 mei as.

 ***woensdag 17 mei a.s. kalendervergadering Daarna wordt de kalender weer toegezonden en is er gelegenheid om te checken of alles uiteindelijk correct op de kalender is vermeld. 

Woensdag 31 mei gaat de kalender naar de KNHS en naar de systeembeheerder voor plaatsen op de site.