Mijn KNHS

Friese Outdoor Kampioenschappen 2021

Het is alweer een hele poos geleden dat we een Regio Kampioenschap hebben mogen rijden. De laatste outdoor kampioenschappen zijn verreden in 2019, alweer twee jaar geleden! Ondanks de huidige maatregelen en nog te weinig versoepelingen voor echte wedstrijden gaan wij als regio bestuur alles op alles zetten om dit outdoor seizoen een Regio Kampioenschap te organiseren!

Op de KNHS website verscheen onlangs een bericht over mogelijk meerdere versoepelingen vanaf 11 mei. Helaas is dit bericht alweer oud nieuws en is de eerst mogelijke nieuwe datum nu gezet op 18 mei. Wij zullen dit goed in de gaten houden, want wanneer er weer versoepelingen komen is er hopelijk ook meer ruimte voor meetmomenten waar alle leden van alle rijverenigingen aan mee mogen doen. Mocht dit het geval zijn dan zullen we ook eind mei al beginnen met de eerste selectie wedstrijd. Deze zal dan onder voorbehoud verreden worden op 29/30 mei te Harich. De tweede selectie wedstrijd staat onder voorbehoud gepland op 11/12/13 juni die georganiseerd wordt door CH Sneek op het terrein van Harich en dan hopen wij op het originele weekend van 2/3/4 Juli de Friese Outdoor Kampioenschappen te mogen organiseren.

Al deze data zijn onder voorbehoud van de maatregelen van het RIVM en de KNHS. Wij willen jullie toch op de hoogte brengen van de ideeën zodat wanneer er de mogelijkheid zich voor doet we los kunnen!

Laat een reactie achter