Mijn KNHS

Friezinnen zeer succesvol tijdens CSI Lamprechthausen!

In het weekend van 21 april tot 25 april 2021 waren de meiden Hilde Veenstra, Hyke Voorn en Yfke Priem aanwezig bij het internationale jeugdconcours CSI Lamprechtshausen. Hier reden de dames fantastische ritten in de Children, Junioren en Young Riders rubrieken!

Hyke Voorn uit Ruigahuizen reed mee met haar paard Camax bij de Young riders waarbij een 1.45m parcours werd gesprongen. In de landenwedstrijd wist het Nederlandse team alle andere landen achter hun te laten door met slechts 8 strafpunten na 2 manches te eindigen. Zij pakten de gouden plak!

Hilde Veenstra uit de Drachtstercompagnie reed met haar paard After Pleasure Toltien mee in het Junioren team en behaalde met het team de bronzen medaille.

Yfke Priem had maar liefst twee troeven mee naar Lamprechtshausen. Zij reed met haar paard Esprit de Pomme mee in de Children rubriek en haar pony Zafarano vh Gehucht Z deed mee bij de pony’s. In beide rubrieken behaalde ze team goud en daarnaast reed Yfke individueel ook naar een tweede plaats in de Grand Prix pony’s.

Dames van harte gefeliciteerd!

Laat een reactie achter